Mijn eerste blog

Mijn eerste blog

Ik heb nog niet eerder een blog gemaakt, en ben benieuwd wat het effect zal zijn. De afgelopen weken heb ik veel meegemaakt wat te maken heeft met het bevorderen van een goed leven voor mensen met een verstandelijke beperking. Hier zou veel meer aandacht voor moeten zijn. Via dit blog wil ik mijn eigen ervaringen en inzichten delen met anderen. Ik doe dat als persoon; ook als ik schrijf over mijn ervaringen in het kader van de belangenbehartiging voor mensen met een verstandelijke beperking. Die ervaringen doe ik natuurlijk grotendeels op in mijn hoedanigheid als voorzitter van KansPlus. Maar de meningen die ik in dit blog verwoordt, zijn mijn privé mening, tenzij ik nadrukkelijk al zeggen dat ook formele standpunten van KansPlus zijn.

Tot zover mijn eerste introductie van dit blog. IK hoop dat ik het vol hou om regelmatig wat te schrijven en dat mijn schrijfsels voor veel anderen interessant zijn.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.